elinlarsson

Kategori: Träning

Black Widows

En bild från idag. Jag sitter nu och har gett upp fullständigt med plugget. Jag ska se den nya, svenska serien "Black Widows" som börjar klockan 9 och är förväntansfull så hoppas den är så bra som den sett ut på trailern! Imorgon väntas äntligen fredag och efter detta hemska prov ska jag unna mig en riktig myskväll i soffan. 

Bananpannkakor

 

Torsdag börjar bli något av en favoritdag. Vi slutar nämligen 11 på torsdagar så har hunnit med både spinning och mage&rygg-pass med tre andra krigare. Dessa bananpannkakor slank ner i magen snabbt som attan efter passen och en kopp kaffe så jag ska orka ta tag i plugget som återstår. När man hinner komma ut då solen är uppe blir dagen alltid lite bättre. Puss och kram på er!

Inte i mina bästa dagar

Har verkligen känt mig så ful och äcklig de senaste dagarna (läs veckorna) men har inte heller orkat bry mig det minsta med tanke på allt plugg. Igår gjorde vi bort det värsta i alla fall men jag kan ju inte påstå att det gick över mina förväntningar, allt jag hoppas på just nu är dock att vi inte behöver göra om det med tanke på att facit läckte ut dagen innan..

Efter nationella tog jag och Matilda aka den bästa gymkompisen oss tid till att träna lite, hur mycket vi gymmade är en annan femma haha. Jag sitter i detta nu på tåget påväg till Övik för att mysa där efter en kort och regnig skoldag, jag har bestämt mig för vardagslyx så ska försöka få med mig Axel på bio ikväll. Kram

Upp