elinlarsson

Kategori: Inspiration

Short hair

Hur fint hår är det inte på ovanstående bilder? Jag är jättesugen på att klippa så kort som bilderna till vänster. Hårfärgen är ju också hur fin som helst men då är det ju grejen med utväxt. Klippa mig är i alla fall ett måste, så fint!?

Skitdag

Jag jinxade igår då jag sa att jag inte hade någon söndagsångest eftersom detta var en av de värsta måndagarna på väldigt länge.(därav bilderna) Den började med att jag försov mig och slutar med att jag vill gömma mig under täcket för att få den här dagen att ta slut. Med andra ord blir det en tidig kväll ikväll, godnatt!

Rock the socks

 

Igår var det World Down Syndrome Day, så fin dag. Ni som inte har uppmärksammat det så pågick det en kampanj som heter "rock the socks" och då man skulle ha två omaka, färgglada sockar för att visa att det är okej att vara annorlunda. Självklart hade jag olika sockar för bland annat min fina faster som hade down syndrome. Denna kampanj var verkligen en fin tanke! (Ni får också en bild på min lunch haha...)

have 2 have

Här är lite cravings jag har just nu. Jag har verkligen suktat efter en fin sjal från Acne och det guldiga armbandet från MBMJ. Jag är heeelt kär i det!!! Sedan har jag faktiskt insett att jag vill ha en hatt i vår/sommar, det är jättesnyggt på vissa och jag hoppas jag inte ser helt tokig ut i det, haha. Silvrig klocka och ray-bans som jag tidigare nämnt, fina slip ons, finare skor, nya nagellack med fräscha färger, lite basplagg från American vintage, en ny väska sen även läppstift i färger jag inte använt tidigare! Jag ska till Stockholm nästa vecka och då ska jag allt leta upp ett fint!

 

Wishlist

Untitled #26

 

 

Snart är det ju faktiskt dagen D, eller en månad exakt idag. Såklart är min önskelista proppad med saker jag behöver och ni har några saker här ovanför. Tillexempel nya fina träningsskor som man aldrig kan få för många av, vinglas av Carolina Gynning, iittala muggarna jag samlar på, lite pengar till smink och sminkborstar för det är ju det roligaste som finns att köpa, new balance, ray-ban solglasögon sedan även en ny fin, silvrig klocka, en resa och pengar såklart! Önska kan man ju alltid men oavsett så blir det nog en jättebra fördelsedag. Jag har dock lite ångest hur nära det faktiskt är och hur mycket jag ska hinna med innan det..

Matcha over knee boots

Slängde ihop detta collage. Over knee stövlar är så himla snyggt, jag är verkligen dålig på att använda mina men ska försöka bli bättre i vår och sommar eftersom man kan matcha det med så mycket!

Sötsug

training

 Sitter i detta nu helt slut i hjärnan efter en dag med FN i skolan samt hemma. Jag har även världens sötsug och försöker peppa mig med lite träningskläder. Jag måste nog ta mig förbi Intersport eller liknande snarast så jag hittar lite motivation..Ovanför ser ni träningskläder från Nike, Adidas och Under armour. Mina personliga favoriter är shortsen från under armour, gula tröjan från nike och gråa skorna från nike! 

TUMBLR

Eftersom jag inte varit så duktig på att fota i veckan så lägger jag upp dessa fina från tumblr. Tiden bara flyger iväg när man sitter och skrollar där. Det är nästan som att skrolla igenom sitt drömliv, haha! 

Igår var en riktig skitonsdag tills jag bestämde mig för att unna mig choklad från hemmakväll och då Axel kom hem till Umeå för en gångs skull. Vi myste bara på så som vi alltid gör! Hoppas ni haft en bra vecka hittils, x

NYHETER FRÃ…N NELLY

Några fina nyheter ifrån Nelly.com!! Om det inte vore för att jag måste spara till höstlovet så skulle jag klicka hem det ena och det andra för det har kommit in mycket fint och jag är såååå shopping sugen! Gå in och kika på allt nytt och fint.