elinlarsson

Kategori: Inköp

Beiga sommarklackar

Dessa skor klickade jag hem från Nelly.com för ett tag sedan. Jag har liknande svarta som är helt perfekta till både vardagskläder och festkläder på sommaren. Så när jag såg ett par beiga, lite högre kunde jag inte hålla mig borta trots att det är mitt i vintern. Ett par skor rikare gör ju inget, haha!

Essie- lady like

Det senaste tillskottet till mina naglar. Sökte efter min favorit från Essie som är ljusrosa men den var slut så tog ett alternativ som inte var lika somrigt, vilket passade bra! Jag tycker om denna färg jättemycket eftersom den är väldigt diskret men fin. 

Richmond & Finch

Detta skal hängde med mig hem från stan igår, jag har kollat in det ett tag och när mitt Malene Birger skal gick sönder efter bara en månad så fick detta följa med mig hem, som resten av Sveriges befolkning. Jag vet inte hur många jag sett som har skal från Richmond & Finch. Påtal om Malene Birger skalet har jag hört av många att deras tappat färg, gått sönder etc. precis som mitt, synd att det är så dålig kvalité med tanke på hur fina dem är.

Contour palette

Köpte detta kit förra veckan. (Ber om ursäkt att jag hann använda det lite innan jag fotade) Jag älskar verkligen att köpa nytt smink, så kul. 

Dagen har rullat på och jag har tänkt hinna plugga och åka till gymmet innan det är säsongsavslutning av världens härligaste kvinnors program, Berg och Meltzer!

By Malene Birger

Igår landade det här fina skalet i min brevlåda. Jag har inte införskaffat mig något skal sedan jag köpte min senaste iPhone så jag kände att det var dax! Ni hittar det bland annat på nelly.com där jag beställde mitt.

SLIPONS

 

Förlåt att jag redan hade hunnit använda dom 2-3 gånger innan jag tog kort på skorna.. (Vita är dom också vilket kanske det inte ser ut som på bilden)

I Malta var det faktiskt riktigt bra shopping. Bland annat hängde dessa slipons med mig hem, jag som har spanat efter ett par enkla och fina slipons och allt. Jag hittade dom på Topshop för ynka 300 kronor!

 

Träskor

Införskaffades för någon m¨ånad sedan. Jag köpte likadana träskor fast svarta förra året och var tvungen att köpa i år igen eftersom dom är så enkla och fina! 

MALTA BOKAT

När jag skrev förra inlägget insåg jag att jag inte nämnt att vi bokat resa till Malta! Den 25 juni bär det av i 10 dagar med Linn och Hjalmar i 4 dagar och sedan bara jag och Axel resterande. Det ska verkligen bli så himla roligt! Varför det blev just Malta var för att vi ville åka till ett ställe vi aldrig varit på men inte allt för lång borta och eftersom jag bara hört bra om Malta så blev det så. Vi bokade nästan direkt efter vi kom hem från Thailand för vi längtade tillbaka till solen, ska bli såååå skönt!

Wonderbra

Min tredje wonderbra har då landat i garderoben, älskar verkligen dessa. Dom fungerar till alla möjliga klädesplagg och är så himla sköna, jag ska använda denna under min balklänning också. Finns på Ingrids såklart! (ser ut som det är vita prickar eller något på den, det blev bara konstigt med bilden)

MARC BY

Fick nya favoriter i födelsedagspresent av mina pinglor. Jag har inte haft örhängen sen nian så det var dax att trycka igenom hålen då jag fick dessa. Ont som attan gjorde och gör det men ska man vara fin får man lida pin, haha!

MBMJ

Detta var en av de sakerna jag fick på min 18 års dag. Detta fick jag av Axels föräldrar och jag har ju tidigare nämnt här på bloggen hur fint jag tycker att det är!!! (Vet inte vad som hände med min arm på bilden haha)

Levi's

Bland annat denna hängde med hem i torsdags. Den är så enkel och fin och jag funderar faktiskt på att köpa en likadan fast vit för jag tycker om den så mycket! Ni lär nog få se den på snart också eftersom jag kommer använda den flitigt.

THE BODY SHOP

För ett tag sedan fick denna och ett nytt, vitt sommarlinne hänga med mig hem. (Linnet kommer upp senare) Det är så lyxigt att få unna sig sånt här ibland, även fast det bara är småsaker!

Idag har jag övningskört efter skolan och ska nu sätta mig ner framför böckerna igen. Men ikväll då ska jag unna mig att se Axels match på datorn och senare ett homeland avsnitt (eller två) längtar redan.. Hoppas ni haft en bra onsdag!