elinlarsson

MINA BYRON TIPS

Såklart fler bilder från Combi. Vi var i Byron Bay i endast 5 dagar men jag tänkte ändå skriva lite tips på det vi tyckte om.

 

COMBI (såklart): Café som vi hittade av misstag första dagen. Ekologiskt, närproducerat för det mesta, riktigt trevlig personal och helt underbara smoothiebowls, mackor och smoothies. Hit måste ni! 

BAYLEAF: Läste någon blogg att det skulle vara bra vilket det var också. Jag drog vinstlotten angående maten båda gångerna vi var där. God mat, mysig inredning och trevlig personal.

LIGHTHOUSE: Det kommer ett inlägg med bilder därifrån. På väg dit så måste ni gå förbi Australiens mest östliga punkt, drömmig utsikt.

GO SEA KAYAKS: Vi åkte kajak en bit och såg massor av vilda delfiner vilket var så magiskt!! Jag stödjer inte zoo och sådana ställen där djuren har blivit fångade så detta var ju bara hur underbart som helst. Massvis av delfiner simmade runt oss bara några meter från oss samtidigt som surfare var en liten bit bort. Jag skulle LÄTT göra detta igen. Vi hoppade i och badade efter ett tag och hade riktigt tur med vädret. Guiderna var dessutom riktigt härliga! 

NIMBIN: Skriver om detta senare i ett inlägg men det var en upplevelse i sig. Grasshoppers hette dom vi åkte med och guiden där var underbar. Han hade mycket att berätta och jag skrattade konstant åt honom.

MOJO SURF CAMP:  Surfa känns som ett måste i Australien och jag ångrar inte en sekund eller en krona. Instruktörerna var bäst även här. Jag hade så, så ,så kul de två dagarna vi tog surflektioner. Jag kan inte påstå att jag kan surfa, men stå på brädan i alla fall, haha. Förhoppningsvis hyr vi surfbrädor igen innan vi åker hem. 

SHOPPING/UTESTÄLLEN: Vi hann bara med ett uteställe båda gångerna men det hette Woody´s. Det var ett litet ställe som var en blandning av bar och klubb. 

Det var ju en väldigt liten stad så det var inte tusentals butiker men jag tyckte ändå att det fanns väldigt mycket fint när man strosade runt där. Tyvärr hann vi inte shoppa någonting då tiden var knapp men förhoppningsvis dyker det upp ännu mer i kommande städer.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas