elinlarsson

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Idag är det som att jag fyller 20 på nytt! Eftersom jag var i Australien när jag fyllde år så överraskade Axel mig imorse med nutellapannkakor, ni vet sådana med nutella mellan smeten(!!) och annat gott som vi tog med oss och åt i sängen. I paketet låg det inget mindre än en resa till Italien! Jag blev överlycklig och ser framemot att få resa med Axel i sommar. Lyckligt lottad är man!! Ikväll ska vi tydligen fortsätta fira och jag ska få bli bjuden på middag, vilken lyx va? Innan ska jag dock hinna med lite tvätt och annat tråkigt. 

FRUKOST

 

Imorse träffade jag mina tjejer som jag har längtat efter såå mycket!! Vi åt frukost tillsammans och pratade hela morgonen om allt möjligt. Det är alltid så givande att sitta och prata med dessa tjejer, man blir alltid klokare.

Solen lyser faktiskt ute men jag har försökt städa lite sen jag kom hem för att få lite vårfint i lägenheten. Det tillkommer mer och mer saker hemma hos oss! Snart kanske det känns som ett hem.

CAIRNS

Bilder från fina Cairns. Här vid lagunen spenderade vi MYCKET tid eftersom det var 38 grader och ca ingen vind överhuvudtaget. Eftersom det fanns för mycket farliga djur gick det inte att bada i havet heller så denna pool blev vår räddning.

ROST

Gårdagen ägnande vi åt att köpa massa nya växter (alla hade plötsligt dött tydligen när jag inte var hemma), äta lunch på Rost och fira mig hos pappa. Jag fick lite nya inredningsgrejer bland annat, så kul!! Axel har faktiskt gjort lite nya saker i lägenheten medan jag var borta vilket var modigt, haha. Det blev jättemysigt och bra så lite ny inredning på det passade perfekt!

 

HEMMA

Bilder från ett av alla frukostställen vi besökte i Cairns.

Nu är jag hemma! Jag överraskade Axel och jag har aldrig sett han så förvånad. Det var så roligt!! Jag har de senaste dagarna bara kramats med Axel och familjen och ska nu åka för att vara med min systerdotter och mamma idag. Än så länge tycker jag det är skönt att laga mat i eget kök, sova i egen säng, duscha i mitt badrum men vi får se hur länge jag orkar sitta still i Umeå.

Videon är in the making förresten men det kommer nog ta sin lilla tid! 

Upp