elinlarsson

SMÃ…SUR PÃ… NA-KD

2 av de bästa människorna jag känner kom förbi för att kika tv och äta kvällsfika igår. Baguetter, philadelphia, salami och te. Mums! Trots att jag var supertrött så blev det en trevlig kväll med Linn, Hjalmar och Axel. Jag hade dock inte förväntat mig någonting annat.

Idag har jag försökt vara produktiv eftersom jag är ledig (och ensam för att Axel har bortamatch). Hur det fungerar för mig är en annan femma. Jag överväger att ta mig iväg på ett träningspass på gymmet men bli nervös av att bara tänka på det eftersom jag inte tränat på år och dagar..

Förresten har jag bråkat lite med na-kd idag. Jag har väntat på en tröja bra länge nu och har mailat antal gånger utan svar. Nu fick jag ett mail om att mina pengar kommit in på kontot för jag har returnerat varan? (SOM ALDRIG KOMMIT) Tröjan jag ville ha är nu slut. Varför jag blir så sur är för att na-kd alltid strular med sena leveranser som tar veckor istället för 2-5 dagar som det står, svarar inte på mail etc. vilket är väldigt tråkigt med tanke på hur fina kläder dom har. Jag hoppas att det förändras så att man kan shoppa där utan att känna såhär. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas