elinlarsson

PINK FAVORITES

Tänkte visa upp några av mina favorit/alltid finns hemma hos mig-produkter. Jag är ju faktiskt ett stort fan av Kevin Murphys hårprodukter och har kört på deras schampo, balsam och hårinpack några år nu. Det är något som alltid finns i mitt badrum, jag tycker dom funkar hur bra som helst! Nu kör jag på Angel Wash som schampo och hydrate me rinse som balsam. Men dessa har förändrats lite genom åren. (Balsamflaskan fick inte vara med för den var inte rosa, haha)

Body Builder-moussen fick jag tips av min frisör Sofia att köpa. Ni vet när frisören ställer fram burken när dom använt den på en för att man ska bli sugen på att köpa den. Jag är en riktig svagis när det gäller sånt så den finns nu hemma hos mig och jag är ett stort fan av den innan utgång eller när jag vill vara lite extra fin.

Body Mass- Använder för att göra håret tjockare. Jag sprayar på när det endast är torkat med handduk och denna produkt är helt underbar för blondiner med tunt hår, alltså för mig.

Essie, lady like- Detta nagellack har jag köpt några gånger nu på slutet. Jag borde byta till någon annan färg men det lär bli någon nude som vanligt. Det är ju så fint!

Kylie lipkit, candy k- Detta hade jag tänkt göra ett enskilt inlägg om någon dag så hold on!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas