elinlarsson

VIN OCH PASTA

Hur lyxig måndag hade jag inte igår? Pasta, vin och serier med bästa tänkbara sällskapet. Dessutom innefattar min kväll ikväll i princip samma sak, me like. Ikväll blev det dock lax och honungsrostad brysselkål.

 

Orecchiette med broccoli och Saint Agur. Receptet till detta var väldigt simpelt men det var gott som vardagsmat och vegetariskt.

Du behöver: Orecchiette, saint agur, broccoli, cocktailtomater, persilja, chili flakes, olivolja, salt, vitlöksklyftor och vitvinsvinäger.

Koka 180g Orecchiette tills det blir al dente. Koka även med broccoli i 3 minuter. Grovhacka 1 kruka persilja och smula 1 bit Saint Agur. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs avrunnen pasta med 2 vitlöksklyftor på hög värme i 3 minuter. Sätt i lite chiliflakes samt vitvinsvinäger och salt. Strö Saint Agus och persilja över pastan och servera med cocktailtomater.  Voilá! Perfekt en måndag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas