elinlarsson

PROM

Här är utlovade bilder från balen som är tagna med mobilen. Jag tog tyvärr inga på själva balen utan bara innan. Bilder tagna med mobil och liknande från studenten lägger jag upp imorgon, så håll utkik!

Tre och ett halvt

Efter jag och Axel var på Pinchos i Söndags så åkte vi och satte oss på hans föräldrars altan för att fira att vi inte hunnit döda varandra under dessa 3.5 år. Vi drack lite mousserande vin, åt gotta och spelade kort innan vi såg 22 Jump Street för typ 3e gången.

UMEÅ

När det är sol är Umeå rätt fint ändå. Synd bara att det snöar eller regnar ca 9 av 10 gånger. Bilder från en av de få sommarkvällar som varit.

Pinchos

I Söndags var jag och Axel på Pinchos efter jobbet och vi hade turen att få solen med oss för en gångs skull. Pinchos är ett nytt ställe i Umeå där man beställer smårätter via en app. Det är ett av mina nya favoritställen eftersom det är relativt billigt, jättemysig inredning och SÅ gott! Ni Umeåbor som inte varit där än måste dit. (Prova ostbollarna, min personliga favorit)

Orange is the new black

Hela veckan har bestått av olika slags jobb. Idag hade jag stängning på Espresso House och dessa två jobbdagar har varit riktigt stressiga. Ikväll skulle jag egentligen träffa tjejerna men jag känner att lite piggelin och orange is the new black i sängen passade bättre. Jag är nog inte en jättetrevlig människa ikväll ändå så. Nya säsongen av oitnb släpptes ju för någon dag sedan och jag har matat det så fort jag har haft lite tid över. Jag verkligen ÄLSKAR den serien, ni måste se det om ni inte redan gör det!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Åh blir alldeles rörd av att se dom här bilderna. Bästa, bästa dagen! I tisdags var det äntligen min tur. Champagnefrukost, inspring i ishallen för att skrika på 98or och 99or, utspring, flak, studentmottagning och ALLT vad det innebär. Jag har aldrig haft så kul. Det är helt overkligt att det är över nu men jag kommer leva så länge på denna dag, världens lyckligaste, roligaste och bästa dag som jag fick spendera med alla jag älskar mest! (Som med balbilder kommer det fler bilder från min iPhone sen)

BALEN 2016

Den 5e Juni vankades det bal. Jag har ju varit på bal förra året men det är lite mer speciellt när det är sin egna. Jag bar en klänning från Rebecca Stella, smycken från snö och en clutch från Malene Birger. Jag gjorde mitt smink hos bästa Veronica och håret hos en frisör på skolan som var såå duktig!

Det var en trevlig kväll som började hemma hos Klara med snittar och bra sällskap innan vi åkte till röda mattan och folkets hus. Här är lite bilder som är tagna med kameran men mer från iPhonen kan jag lägga upp senare. 

HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI

Då var jag hemma efter att ha spenderat helgen i Göteborg där det var 30 grader och stekande sol hela helgen. Vi har badat/solat på Saltholmen, druckit champagne i näckrosdammen,  strosat på stan men framför allt sett världens bästa Håkan uppträda. Det var helt magiskt och lätt en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Hela kvällen bestod av ett lyckorus!

YRAN SNAPSHOTS

..och här är mobilbilderna från Brännbollsyran detta år! Det var sjukt kul i år, speciellt på dagarna. Trots att yran är över och att det är ett helt år kvar till nästa så är detta bara början på allt som komma skall. Betygen är satta,  mösspåtagning, bal och studenten kvar!

2 STEG FRÅN PARADISE

Picknicklunch i det soliga vädret för att stressa ner lite. Jag beger mig mot Göteborg om 2 timmar för att sola, hänga med mina tjejer, äta gott och.... se HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI!!! Check från bucketlist. 

Champagnefrukost på en lyckad yran-helg! Bilder jag tog med mobilen kommer en annan dag men för att sammanfatta yran: BÄST.

Upp