elinlarsson

TORVEHALLERNA KBH

Världens bästa ställe möjligen. Här säljs allt ifrån blommor, kaffe, korv, ost, praliner och mycket annat. Jag fullkomligt älskar detta ställe! Vi har köpt med oss massor av olika korvar hem som smakade helt underbart och tog även en charkbricka och öl idag. Även ölen var helt sjukt god. Visar fler bilder sen!

STRØGET

En av många kaffepauser vi tagit i denna fantastiska stad. Här satte vi oss på en gata vid Strøget och passade på att fylla på med lite energi = nachos (bästa energin någonsin). Både igår och idag har det blivit shoppingrunda på stan och även i gallerian. Idag för att det var så dåligt väder, men det gör inte så mycket med världens bästa sällskap, nya kläder och nyfunna favoritplatser. Jag vill aldrig åka hem.

NYHAVN

Fina Nyhavn kändes ju lika självklart att besöka som Ströget. Det var lika fint och mysigt som förväntat med de färgglada husen och gatan som är full av restauranger/caféer. Imorgon ska vi ta oss hit igen för att äta eller dricka något eftersom vi bara strosade förbi igår!

DALLE VALLE

Igår åt vi brunch på ett ställe som heter Dalle Valle som finns lite överallt i Köpenhamn. Det var bra pris och god brunch! Som tur var hade vi ett av dessa brunchställen precis i en galleria bredvid vårt hotell som heter Fisketorvet. Det är lite småroliga namn på alla ställen här faktiskt haha. 

 

TIVOLI

Igår hängde vi med Linn och Hjalmar på det omtalade tivolit. Det var riktigt mysigt att vara där hela dagen, dricka kaffe, turista (se akvariet dvs), åka karusell och sånt där ni vet. På kvällen hade vi bokat bord på en resturang som hette llama och som var mysig som attan. Maten får faktiskt 10 av 10 och även sällskapet!

LA ESQUINA

Igår kom vi till Köpenhamn sent och som tur var så är världens bästa Linn och Hjalmar också här så vi fick sova i deras lägenhet igår. Idag har vi checkat in på hotellet som är superfint och jag är så glad att det blev bra eftersom det är Axels present från mig. Vi åt i alla fall frukost på ett riktigt mysigt café imorse. Där hade dom massor av olika frukostval så om ni åker till Köpenhamn någon gång tipsar jag verkligen om att gå på La Esquina! Så fint inrett och så gott.

MOT KÖPENHAMN

Har haft fullt upp i veckan eftersom jag och Axel äntligen blivit sambos på riktigt! Så roligt. Internet har tjorvat fram tills idag därav inget bloggande. Här är i alla fall bilder från när vi åt en supergod kycklingsallad (första måltiden i lägenheten, haha)

Om 5 minuter får vi i alla fall hämtning och då beger vi oss till flyget och sedan mot Köpenhamn. Men datorn är med så jag lovar att blogga där borta. Puss och kram!