elinlarsson

SNAPSHOTS

Bilder från veckan tagna med mobilen. Fikat med tjejerna och med Axel, varit med Ester (såklart), satt upp nedräkning inför studenten och insett hur lite tid det är kvar samt fått ångest för första gången på grund av det. I veckan har jag inte så mycket plugg vilket är skönt med tanke på helvetsveckan förra veckan. 

När man vaknar mätt

Hej! Igår hade jag och Axel turen att bli bjuden på middag hos  bruna Linn och Hjalmar som kommit hem från Thailand. Dom hade lagat en variant av tacos med recept från en tex mex-bok med bland annat kött som var kokt i cola och hemmagjorda tacochips. Det var riktigt gott och när jag vaknade i morse var jag fortfarande mätt. Det var en supertrevlig kväll som slutade lite väl tidigt eftersom jag öppnar på jobbet idag. 

SAMBO

Sen i tisdags har det varit en hemlis att Axel skrivit på för Björklöven vilket varit lite jobbigt för mig att hålla för mig själv eftersom jag blev såå glad! Det känns riktigt sjukt att han faktiskt ska flytta hem igen och att vi ska bli sambos på riktigt om bara någon/några månader. Detta firade vi såklart (mer mat). Jag bli alldeles pirrig när jag tänker på att han flyttar till Umeå om 2 veckor. Så obeskrivligt skönt!

VARDAGSMAT

Ännu ett inlägg med massa mat, men det är ju i princip det man gör när man är sjuk, äter och sover.

Kreativa som vi är blev det något påhittat recept som jag måste dela med mig av, vi skar upp kyckling och la i mozarella sedan pesto på och kryddade med salt och peppar. Sedan linser till. Det var så gott och jätteenkelt att göra, tips som vardagsmat!

SJUKLING

Inatt har varit en riktigt jobbig natt då jag blivit dyngförkyld och febrig. Så idag är jag hemma och kurerar mig och vad är inte bättre medicin än killen på bilden. En god frukost och soffhäng har gjort så att jag redan mår lite bättre, det är dock synd att jag inte kan ta vara på det otroligt fina och varma vårvädret. Jag har längtat sååå efter älskade våren! Äntligen.

SOM MAN FÖRTJÄNAR

Godmorgon! Igår var det den 9 April vilket betyder att jag skrev högskoleprovet för första gången. 2 dagar fyllda med prov resulterar en jäkligt sliten Elin. Jag hade i alla fall planer på att åka till en födelsedagsfest som var trevlig med många välkända ansikten men den slutade rätt tidigt för mig då jag börjar jobba klockan 12 idag. Jag har idag dragit på mig någon slags förkylning och har ingen röst så vi får se hur det går, men jag antar att jag mår som jag förtjänar. Ha en bra söndag!

NY KAMERA

Hej på er! Äntligen fredag. Igår pluggade jag hela kvällen eftersom jag har haft kursprov i engelska idag. Som en liten belöning i plugget gjorde jag och Axel chokladbollar framför Empire. (kanske de fulaste ni skådat) Min kamera kom igår också, äntligeeeeen!!!

MOTIVATION SÖKES

Fy vilken månad detta kommer bli. Jag blir dränkt i plugg och nationella prov och vädret suger rentav, regnet bara öser ner. Jag tror aldrig jag varit så skoltrött som jag är i detta nu.  Det är 70 lååånga dagar kvar till studenten. Jag har i alla fall köpt nya studentskor för att få lite motivation. Visar dom när min kamera har kommit! 

HEJ PÅ ER

Hej!! Och förlåt för att jag varit frånvarande här. Jag har faktiskt ägnat hela mitt lov till jobb, jobb och jobb förutom typ 2 dagar då jag verkligen tagit vara på ledigheten. Några snapshots (igeeeen) ser ni ovanför då mina lediga dagar blev till att gå på paradisets spa, sjukt mysigt. Umgås med min syster och systerdotter en del, äta massa gott därav alla matbilder (förlåt Sanna), bli bjuden på födelsedagslunch och så. Just det jag har ju faktiskt fyllt år också, 19 bast, inte dåligt! Den födelsedagen resulterade att en ny kamera landar hemma hos mig om någon dag, då ska jag ha många fina bilder åt er oftare! PUSS