elinlarsson

SUMMERBURST

Bilderna från summerburst som var så jäkla bra. Jag var där med mina absolut bästa vänner, hade 25 plusgrader, drack goda drinkar och såg axwell och ingrosso sjunga sun i shining. Längtar redan tills nästa år, fy fan vad kul vi hade!!!

MIDSOMMAR

Här är bilder från min helg som har varit helt underbar och vädret har varit en stor faktor till att den blivit så bra. Den började med midsommar i fredags då jag åt lunch med tjejerna och for sedan vidare för grill med ännu fler tjejer. Årets midsommar avslutades hemma hos Axel med lite folk och sällskapspel. 

Lördagen var det 18års fest hos fina Melinda som bjöd på supergod mat, det var en kort men jättetrevlig kväll!! Idag har jag solat och gått på strandpromenaden med Amanda och bokat det sista hotellet inför Malta som närmar sig med stormsteg!!!

VAD VORE EN BAL

Och häääääär... har ni bilder tagna med mobilen från balen. Det är både innan balen, hårfix, på vår fina chaufför, under middagen och efter på max. Enjoy!

Några fredagar sedan

Yranhelgen var ju här för några veckor sedan och som förväntat öste regnet ner så jag och några tjejer inväntade lite bättre väder med godis och mys innan vi begav oss till ängarna. Här är några bilder från den fredagen!

1 ÅR KVAR

Bilder från Axels student i fredags innan jag rullade mot summerburst (som det kommer bilder från i ett annat inlägg) Det var så roligt att se studenterna i Övik och hur lycklig Axel var, kan knappt vänta tills nästa år. När jag såg umeås student var jag bara avis men denna gång gick det lite bättre haha! Men som sagt så kommer bilder från summerburst osv så småningom men jag måste ju börja någonstans. Grattis igen alla studenter och min älskade Axel!

 

Träskor

Införskaffades för någon m¨ånad sedan. Jag köpte likadana träskor fast svarta förra året och var tvungen att köpa i år igen eftersom dom är så enkla och fina! 

PROM PREP

I fredags vankades det bal och jag hade turen att gå ett år tidigare tack vare min fina baldejt, Gustav. Bilderna ovanför är då vi sågs innan och åt lite charkisar. Det var en supertrevlig kväll så jag måste passa på att tacka umgänget jag fick hänga med hela kvällen och alla som hjälpte till med bil, hår, smink osv. Mer bilder kommer sen men dessa är de enda jag tog med systemkameran. Nu kan jag inte annat än att längta ännu mer tills nästa år då jag får uppleva denna toppenkväll igen, lycko mig!

Upp