elinlarsson

S'mores vid havet

 

I måndags så träffade jag dessa tre tjejer och vi tog bilen till betness för att göra ett tappert försök till att grilla s'mores. Det gick inte jättebra men det var mysigt ändå med tanke på att det var jättelänge sedan jag träffade dom samt att det var en av de första kvällarna man kunde sitta ute vid vattnet utan att frysa ihjäl. 

GOZO

Gozo, en himla fin och mysig ö lite utanför Malta. Vi bodde just vid vattnet så hade helt underbar utsikt när vi åt frukost.. Den här ön var lite finare än övriga Malta enligt mig alltså byggnaderna, husen osv. Vi var bara på Gozo 2 nätter men det räckte gott och väl med tanke på hur lugnt det var där (nästan lite för lugnt) men en mysig strand och ett ställe som heter azure window hann vi med/bild 3 & 4. Färjan dit tog bara 10 minuter och kostade inte alls mycket, tips om ni ska till Malta någon gång. Kram

ROADTRIP NORRLAND

Denna helg tog jag och Axel en roadtrip till min farmor samt morfar som aldrig hälsar på här i Umeå. Det var inte en kort roadtrip utan ända till Kiruna och Gällivare så lite vuxenpoäng har vi samlat på oss haha. Vi har fikat en hel del, spelat kort, sett film, varit på dundret och sådant mysigt men utan Axel hade jag nog haft rätt tråkigt med tanke på hur lite man kan göra där uppe.. 

Bugibba

De första 4 dagarna hängde vi som sagt med detta fina par. Vi var på en fin strand som hette melliha och även på blue lagoon med dom. Med Linn och Hjalmar bodde vi i lägenhet på Bugibba som var ett helt okej område, inte så roligt men väldigt mysigt. Mitt sällskap gjorde dock dessa dagar väldigt bra!

Blue Lagoon

Två dagar tog vi en båt till en ö som heter Comino. Där fanns det denna blåa lagun som var smockfull (som ni ser). Det var ändå en helt underbar plats och vi snorklade, badade och solade på klipporna där, vattnet var lika klart och fint som det ser ut på bilderna!

SLIPONS

 

Förlåt att jag redan hade hunnit använda dom 2-3 gånger innan jag tog kort på skorna.. (Vita är dom också vilket kanske det inte ser ut som på bilden)

I Malta var det faktiskt riktigt bra shopping. Bland annat hängde dessa slipons med mig hem, jag som har spanat efter ett par enkla och fina slipons och allt. Jag hittade dom på Topshop för ynka 300 kronor!

 

Grillat

Ikväll visade sig solen äntligen lite på första gången på länge så vi blev bjudna på grillat hos pappa och kunde sitta ute och äta. Vad vi ska göra ikväll är väldigt oklart men det lutar mot lite lösvikt och sista falkfilmen som kommit ut. Har ni inte sett de senaste Johan Falk filmerna MÅSTE ni det, dom är riktigt bra!!

 

MALTA

För några dagar sedan kom jag och Axel hem efter 11 dagar på fina Malta. 4 av de 11 spenderades ihop med Linn & Hjalmar vilket var jättetrevligt! Det var hittills min bästa resa och vi har sett och gjort såå mycket på dessa 11 dagar, eftersom jag har lite bråttom just nu så börjar jag med att bjuda på två bilder från en av alla tusen kaffepauser vi tagit men fler bilder kommer!! (P.S jag och Axel delade på macaronsen på bilden en dag, lika goda som dom ser  ut måste jag säga)

Upp