elinlarsson

Corona

I fredags firade vi fina Klara som bjöd på förfest och god plockmat, efter det drog vi alla tjejer vidare till corona där vi var nån timme, det var en trevlig kväll! Idag har jag som sagt träffat Alva och fikat sedan gjort absolut ingenting, jag börjar känna mig sjuk jobbigt nog så ska ta en hemmakväll framför Kristallen i soffan. Som om det inte vore nog med att jag känner mig krasslig så har jag söndagsångest som attan men man får se det från den positiva sidan att jag bara har ett år kvar, tjoho!

Älvstået

Ser ni vilket DRÖMställe??? Varför har jag inte upptäckt detta ställe förut? VI hamnade här, Älvstået som ligger vid älven och säljer ekologisk mat samt fika. Med världsväder så var det verkligen mysigaste caféet jag varit på.

Lately

Bilder som hamnat i min telefon de senaste veckorna. Augusti har varit riktigt bra med ännu bättre väder. Har haft båtenhäng, umgått med världens sötaste systerdotter, firat födelsedagsbarn, ätit ute, hängt på bettan och massa annat. Dock är skolan igång igen men det känns helt okej eftersom det är sista året och nu vill jag bara göra bort det. x

Golden Bay

(Fortsättning på Malta bilderna)

De två första bilderna är på en strand som hette Golden bay där vi åt goda mackor och solade ett tag innan det blev poolhäng med smoothie från favvostället och boken Lotus Blues!

Upp