elinlarsson

Sunday funday

I fredags så landade jag i Örnsköldsvik hos Axel. Eftersom det tydligen var 20 års jubileum på fredagsmys så slog vi till med tacos, chips och dipp och film, haha. Igår så spenderade jag kvällen med Agnes, Matilda och Julia. Vi gjorde mat tillsammans (hemmagjord pizza, ännu en helg...) och sedan efterrätt. En riktig tjejkväll som kan behövas då och då. Har idag varit på gymmet och nu väntas ekonomi plugg. Ha en bra söndag!

LILL-LÖRDAG

Idag har det varit ett försök till pluggdag hos Agnes. Det gick inte vidare bra men jag fick bra umgänge i alla fall. Snart ska vi iväg på gymmet innan täcket och paradise hotel väntar, har längtat efter sängen exakt heeela dagen.

UTBYTESSTUDENT I BRASILIEN

Igår så for jag och mina närmaste vänner till Lisa för att göra lite "kvällsfika". Det blev som vilken kväll som helst med massa prat om allt och inget. Vi alla sov även över där eftersom Lisa imorgon far till Brasilien. Det är ganska ofattbart att hon vågar fara till ett främmande land och lämna hela livet här i Sverige. Jag ser verkligen upp till det hon gör!! Det blev en jobbig morgon med tårar innan jag for till skolan. Jag har inte insett hur mycket jag kommer sakna henne och det kommer bli tufft 9 månader utan en av de mest fantastiska människorna jag känner. Jag tror dock att Lisa kommer få det bästa året i hennes liv och jag längtar redan tills jag får krama och pussa henne välkommen hem. 

DET ÄR MYCKET NU

Plugg och plugg och plugg är det enda jag har att fylla denna blogg med. Till att börja med så pluggade jag och Julia från 3 till 10 igår och idag tills nu. Min hjärna sprängs nog snart för jag får inte in någonting mer. Jag kompenserar detta dystra inlägg med två bilder på en solstråle från en mindre stressig dag. 

NIKE FREE RUN 5.0

Eftersom de nya nike free run 5.0 var på rea på intersport för någon vecka sedan så slog pappa till och köpte dessa till mig. Jag tror faktiskt han tycker skorna är finare än vad jag gör eftersom de är så knalliga. Men lite färg har väl aldrig skadat! Supersköna iallafall.

MIN HELG

Jag har haft en jättebra helg. Den började med en rolig men lite annorlunda kväll på fredagen, fortsatte med hemmagjord pizza och film på lördagen och avslutar den med lite matmarknad och söndagsångest. Bilderna är från igår!

KVÄLLSFIKA

En riktigt dålig bild från denna kväll. Men bättre än ingen! 

Idag har jag tillbringat dagen till skolan, plugga, äta kinamat ute och sedan bli bjuden på kvällsfika av Lisa. Eftersom Lisa åker till Brasilien i 9 månader om en vecka så måste man ta vara på sista tiden och det är såå jobbigt varje gång jag tänker på hur länge jag ska vara utan henne. Nej usch nu ska jag sova istället, fredag imorgon!! PUSS

HÅR, HUD & NAGLAR

Jag köpte den här på apoteket i helgen. Jag har hört att det fungerar faktiskt så det är väl lika bra att ge det ett försök! Jag  köpte 60 kapslar så jag kan ju ge er en update på vad jag tyckte om någon månad.

CX

Träffade Maja efter skolan och körde ett CX pass. Det är så mycket roligare att ha träningssällskap än att köra själv, även fast det är pass! Förutom det har jag inte hunnit så mycket mer idag. Jag ska snart plugga med Julia för att sedan mysa framför kvällens ph. Tack gud för viaplay, annars hade jag varit en levande död varje dag! puss

FAVORITER

(Förlåt för dålig bild.) Dessa två favoriter blev ett tillskott i min garderob i somras, 2 klänningar som jag är förälskad i. Den randiga har även öppen rygg. Jag tycker det är så synd att hösten börjar komma då jag älskar att ha fina klänningar!

6 SEPTEMBER

Efter en lång vecka så landade jag i Övik igår kväll. Jag och Axel gick på en kvällspromenad och somnade framför filmen elysium. 

Idag hade jag tänkt hinna gymma innan vi ska luncha! Ha en bra lördag.

PODCAST TIPS

Ville passa på att tipsa om dessa podcaster som jag lyssnat på i sommar. Många har säkert hört dem men ni som inte har, do it!

KVALITETSTID

Inatt har min kropp hatat mig så har inte fått mycket sömn alls. Jag stannade hemma från skolan och då det kändes bättre mötte jag Lisa för en promenad och lite te.