elinlarsson

NYX

Är så dålig på att visa när jag köpt/fått nya saker och kläder. Vet inte om ni tycker det är så roligt att läsa om men kan ju försöka bättra mig om ni nu vill det!

Köpte detta solpuder igår på GLOSS det är som ni ser från NYX och det lilla jag provat verkar superbra. Passar även på att visa min efterlängtade borste som jag fick i födelsedagspresent. x

FUCK CANCER

Världens bästa armband. Blir så glad varje gång jag ser någon ha på sig det och är nu själv ägare av det på grund av mina fina vänner.

TÄVLING AVSLUTAD

Eftersom jag har en tävling i samarbete med To Die For så är det dem som bestämmer vinnaren och dem lottar en vinnare via random.org. Därför kan jag inte välja någon av er trotts att ni skrivit motiveringar. 

Jag tycker det är SÅ roligt att så många varit med men vinnaren av tävlingen blev Alexandra! Grattis till dig, To Die For kommer kontakta dig snarast.

 

Nike air force/ Nike air max

I födelsedagspresent av Axel så fick jag ett par valfria skor från nike och har lite beslutsångest vilka jag ska ta.. Står mellan dessa (tror jag) Vilka tycker ni är snyggast? Så svårt!!!

BRUNCH

Idag bjöd jag några tjejer på brunch hemma hos mig som att fira att jag fyllt år.  Blev lyckat! Gott och fick fina presenter av dem, så snälla!

TÄVLING - BIKINI FRÅN TO DIE FOR

Nu har ni möjligheten att vinna en valfri bikini från To die for. För att vara med att tävla så behöver du endast:

 

- Gå in och välj vilken bikini du skulle vilja ha HÄR

- Skriv i kommentarsfältet vilken modell du vill ha på bikinin och även vilken storlek du har.

- Kom ihåg att skriva din mailadress!!

-Gå även gärna in och gilla deras facebook sida HÄR och följ dem på instagram @TodieforSwimwear 

 

Tävlingen avslutas om 3 dagar!

TÄVLINGEN AVSLUTAD! Grattis Alexandra!

SUNGLASSES

Har då införskaffat mig årets första solglasögon! Tycker det är jättesnyggt med färg på glaset. Hittade dessa för bara 80kr på lindex!

REAL BEAUTY

Såg den här videon på wilmas blogg (www.wilmawester.forme.se) tyckte den var jättefin!

ROST

2 från när jag och Lisa firade in fredag på Rost. Alltid lika trevligt och gott. For sedan till Övik för en helg där vilket betyder att jag fick umgås med två av mina favoriter på en dag, lucky me

?

Som ni ser har alla mina inlägg på något sätt försvunnit, återkommer snart.

Upp