elinlarsson

INGET MER PLUGG

Nu är jag fri från plugg fram tills tvåan! Igår var jag med fina tjejen på bilden efter skolan, hämtade ut mitt yran band och gjorde mozarella & kyckling mackor. På kvällen cyklade jag till ännu en bra tjej och var där tills jag gick och la mig. En mysig och trevlig onsdag med andra ord. 

Idag hade jag tänkt att ta tag i saker som städa och sådant. Kanske sola om det inte blåser så mycket. Nu håller jag verkligen tummarna för att det inte ska regna (som det står på yr) i helgen så att jag behöver se ut som ett monster under yran. kram!

MIN HELG

I fredags satt jag och alla ettor och skrev matte nationella hela dagen. För att fira att det var över tog jag och Julia en pizza tillsammans innan det bar av för firande av fina Hanna. Kvällen var trevlig och varm, jag fick träffa massa fina tjejer! Igår så blev jag bjuden på en liten brunch av Axel och sedan jobbade jag hela dagen. På kvällen var tanken att vi skulle kika förbi kulturnatta men stackarn fick matförgiftning. Idag är planerna att plugga både det ena och det andra. Kram

SOL

Dagen började med match som vi vann med 3-0. Efter det så mumsade jag och pojken min på detta (bilden) i solen. Även Umeå har varit stekhett idag, me love. Tanken var att dagen skulle ägnas till plugg eftersom jag har franska nationella imorgon men så blev det ju självklart inte. Har ångest och är så rädd att inte bli godkänd men jag har väl ingen att skylla förutom mig själv. 

I SWEAR ON MY CHANEL

Eftersom jag tappade min mobil i marken igår så fick jag panik och köpte mig ett nytt skal idag. Tycker det är så gulligt!

PLUGG OCH PRAT

Ikväll träffade jag 2 brudar på Café station för att plugga lite franska. Det blev mer prat än plugg vilket inte var så oväntat men det var mysigt i varje fall, haha. Jag önskar jag förtjänade att se vampire diaries resten av kvällen men icket, dumma jag som aldrig pluggar..

Upp