elinlarsson

SLUTDESTINATION: GREKLAND

Resväskan är packad och klar, imorgon åker flyget till Zakynthos i Grekland. Vi ska åka bil till Stockholm inatt så ska upp om ca 4-5 timmar.. Alltså vid halv 3 i natt. Men det är de nog värt. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer lägga på bloggen men jag ska fota mycket. Så härda dessa 11 dagar! (Slänger kanske in något inlägg) KRAM PÅ ER.

P.S Ha en jättebra midsommar!

FOTBOLL

Bild från igår då jag och Axel åt tvårätters och detta på kvällen framför fotbollen. 

Nu ikväll var tanken att antingen mysa med killen min eller fara hem på en "klassfest". Det slutade med att jag ligger och tittar på orange is the new black (säsong 2!!) samtidigt som jag ser fotbollen. Men så blir det ibland..

ÖVIKS STUDENT

Vaknade innan klockan idag så jag passade på att fara på Ica och köpa lite god frukost! Har inte hunnit mer än att äta frukost och titta på studenterna här i Örnsköldsvik. Det var verkligen inte lika roligt som i Umeå men självklart får man lite ångest att se dessa studenter också. Vill så gärna nuu!

Axel har farit iväg på träning och jag ska se lite GoT, kvällens planer är oklara men lutar mot att jag stannar kvar i Örnsköldsvik i alla fall. x

BABYLIPS

Har bara hört bra om dessa så passade på att köpa 2 stycken med tanke på hur billiga dem är!? Har hört att läpparna ska bli jättemjuka, får hoppas att det stämmer. Fina och luktar gott gör dem i alla fall! 

MISSADE DAGAR

Bild 1: vinnare i kubb/ Bild 2: Filmmys med familjen Ottosson/ Bild 3: Soligt Umeå påväg att fixa naglarna med Linn/ Bild 4: Majas födelsedagsbrunch/ Bild 5: Skolavslutning och studenten kik/ Bild 6: Skolavslutning och studentenkik 2/ Bild 7: Parkhäng nr 2/ Bild 8: Parkhäng nr 1

NU HAR VI SOMMARLOV

Bilder från början på gårkvällen

Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med det ena och det andra. Har bland annat haft ångest då jag sett studenterna hoppa på flaken, har gått ut ettan, hängt med lite sköna människor, haft picknick(ar), pussats med pojkvän, jobbat en hel del och sett myyycket game of thrones.

Mina ursäkter då jag inte bloggat tidigare har varit att det inte har hänt så mycket. Men denna gången är att det händer alldeles för mycket! Vilket känns underbart. jag älskar sommarlov.

Nu sitter jag på tåget mot Örnsköldsvik och ska mig tid att svara på era fina kommentarer! Kramar.

Love Is All

Bilder från Alvas blogg från igår då vi hade så mysigt!

Jag ska strax hoppa på cykeln för att ha myskväll med Emelie och Amanda. Det är helt otroligt hur mycket tid man har över till att umgås och bara kunna vara när man inte har plugghögar!

Det närmar sig med stormsteg

Umeå har bjudit på bra väder och fint sällskap! Har varit ledig i princip dessa dagar, så självklart har jag spenderat den tiden i solen. Jag har bland annat varit på en två timmars promenad med Julia och igår var jag med fina tjejer och åt en massa gotta (bilder sedan). 

Upp