elinlarsson

HARRY P

Efter stan/kaffe med Ludde och Felix och lite jobb så landade jag framför Harry Potter ikväll med bra sällskap och gotta. Supermysig kväll! Imorgon är det nyårsafton vilket känns rätt konstigt men jag ser framemot det. Sov gott!

Dövik

Igår så kom Axels föräldrar hit, vi såg modos match och åt sedan på en restaurang här i Övik som heter Il Romano. När jag och Axel var ensamma igen startade vi "Mig äger ingen" som var en väldigt hemsk men bra film.

Idag har jag gjort saker som städat lägenheten och skrivit på lite uppgifter vi har över lovet. Tanken var att bli bjuden på lunch av Axel på stan men allting var proppfullt, i Övik!? Så planerna sprack. 

Ikväll har jag bland annat tagit en promenad och det var så skönt ute! Övik kan faktiskt vara lite mysigt ibland men som ni ser inte den mest livfulla staden.

ESSIE

Två nya nagellack från Essie som jag fick i julklapp. Det kändes skönt med lite omväxling med tanke på att jag haft julröda ett bra tag.

En sammanfattning av de senaste veckorna

Med tanke på att jag inte bloggat under en period så tänkte jag sammanfatta den tiden lite. Jag har endast tagit fula mobilbilder men det får ni leva med.

Myskväll med Julia, Agnes och Matilda framför VS med ostbollar (bra kombo)

Lilla julafton med tjejerna, jag fick en superfin mugg från iittala och choklad av Emelie!

Köpt julklappar, myst på uppesittarkväll, julbakat

Knaprat alla slagsvärktabletter och penicillin då jag fick inflammation i tandköttet sista skolveckan. Det var en av de värsta veckorna i mitt liv och smärtan jag hade var o b e s k r i v l i g. Jag åt inte på en vecka och kunde knappt prata, fy aldrig mer.

Ätit frukost på kulturbageriet med Julia

Fikat med tjejerna

Firat jul hemma och i Övik hos Axels släkt. Jag fick många fina julklappar, spelade spel, åt julmat och hade det hur bra som helst.

Jobbat och tränat

JVM

Efter lite jobb och rester av julbord hemma hos pappa så tog jag tåget till Övik. Axel spelade match ikväll och fick göra sitt första SHL mål, en stolt men ledsen flickvän som missade matchen. Efter matchen tog jag och Axel  bilen till hans släkt nån timme och nu äter vi gott framför JVM.

26 DEC

26 december, vilket betyder att jag och Axel har varit tillsammans i 2 år och att Emelie äntligen fyller år! Självklart har Axel hockey så myspyset flyttas fram några dagar. Däremot träffades jag och några tjejer imorse på Brobergs där fina Klara jobbar för att ge en present och dricka kaffe tillsammans. Grattis världens bästa Emelie!

TILLBAKA

Nu hade jag tänkt komma tillbaka och blogga igen. Jag är riktigt bloggsugen och fick även en kompakt systemkamera i julklapp så ska faktiskt börja fota mer då jag inte behöver bära runt på en stor klump. Hoppas alla har haft en jättebra jul, för det har jag. Kramar!!

Upp