elinlarsson

En av de få saker..

När jag väl är igång tänkte jag passa på att visa denna. Jag vet faktiskt inte heller om den ska användas som jacka eller kofta, men jag har kört lite på både och. I stockholm var detta en av de få saker som faktiskt fick följa med mig hem och jag är supernöjd! Även denna kommer från gina för 399 kronor.

JACKA

Spontan köpte denna fina jacka/kofta(?). Jag behöver verkligen införskaffa lite fler kläder som är varmare eftersom hösten kommer med stormsteg. Så denna passar ju bra! Från Gina Tricot för 299 kronor!

MITT GREKLAND

Har varit regn hela veckan och skolan är igång, Axel är och spelar hockey som vanligt. Man kan inte annat än att längta tillbaka till detta underbara och vackra land.

VÄLBEHÖVLIG MORGON

Var med Lisa, Alva och en utbytesstudent som bor hos Lisa som heter Josh igår. Det blev en standard efter första skolveckan, alltså fredagsmys med film och godis. 

Jag somnade tidigt och vaknade tidigt så jag ska ta hand om mig själv lite med ansiktsmask och hårinpack. Ska även kurera mig lite eftersom min förkyldning aldrig försvinner

ESAIAS

Bilder från en frukost på Café Esaias som låg granne med vårat rum.

Hemma efter en underbar Stockholm helg. Som jag lovat har jag tagit bilder men dock inte med kameran nästan alls. 

Under resan har vi hunnit med lite shopping, grönan och mys på olika resturanger. Avgudar huvudstaden och man kan inte annat än att älska personerna jag fick umgås med!

STOCKHOLM NÄSTA

Träffade två sköna bönor idag och umgicks med dem i stan. Har precis packat i sista sekund och nu är jag påväg till flygplatsen för en helg i Stockholm. Jag tror det kommer bli hur trevligt som helst och har med mig kameran så ska ta bilder till bloggen! Ett mobilinlägg eller två kanske dyker upp under helgen, ni ser väl. Kram!!

PARKHÄNG

Efter en lång jobbdag så träffade jag 3 väldigt bra personer i den nya parken här i Umeå. Vi pratade på om allt möjligt och hade med oss lite hemmakvälls godis!

Jag ligger nu i sängen och ska sova men är jättestressad över imorgon, det känns som att jag har tusen saker att göra även fast jag knappt har några..?! Godnatt!

BÅTEN

 

Igår hamnade jag och 4 andra tjejer på båten i stan, mysigt och gott. Nu: Jobb.

VAD GILLAR NI?

VAD FÖR SLAGS BLOGGAR GILLAR NI?

Har världens bloggtorka och därför tänkte jag fråga er vad ni tycker mest om att läsa på bloggarna ni följer? Vad vill ni se mer av och läsa om på min blogg? Sammanfattade mobilbilder, vardagsbilder och skriva om min vardag, musiktips, klädtips, inköp, bara bilder, bara text? Vad gillar ni? tell me!!!!

Fetaost macka

Idag har det varit dödsvarmt i Umeå men jag har jobbat heeeela dagen. Vilket nog kommer kännas bra sedan eftersom jag samlar på mig lite pengar till Stockholm. (som jag ska till i helgen! )Efter jag jobbat klart så gjorde jag bort ärenden på stan och sedan åt middag på Rost med pappa i solen.

Myskväll på altanen

Ikväll träffade jag några tjejer från klassen. Jag har inte varit med dem sen skolan slutade så det var riktigt trevligt att få ses igen. Dock påmindes jag om att det bara är 16 dagar kvar tills skolan börjar.. Ångest!!!

MOT PARKEN

 

En bild från igår då vi hade myskväll på altanen med kortspel och gott. 

Har just sagt hejdå till Axel på tågstationen och ska cykla ner till stan för att ha picknick i parken med 3 goa tjejer. Ha en bra söndag!